З метою проведення профілактичної роботи серед учнів 1-10 класів щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити вірні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях та бережливого ставлення до свого здоров’я, життя та життя оточуючих, підняття рівня інформаційно – просвітницької роботи з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану в школі з 11 вересня по 15 вересня проведено ” Тиждень знань безпеки життєдіяльності”.
Під час проведення Тижня класними керівниками, вихователями сплановані та проведені виховні години, бесіди з елементами практичних занять, вікторини. Наголошено на дотриманні алгоритму дій при надзвичайних ситуаціях, повторені правила безпеки в умовах воєнного стану. До проведення заходів був залучений новостворений кабінет безпеки за допомогою представників тренінгового центру ГУНПУ у м.Києві та відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП у м.Києві.

Вітаємо найактивніших учасників загальношкільної акції ” Діти України бажають МИРУ!”. Нарешті! Дочекалися!!! На шкільному подвір’ї звучить дитячий сміх! Наші учні вирушають в дорогу за новими цікавими знаннями. Щиро вітаємо усіх з початком навчального року! Нехай він буде легким та переможним!
На свято Знань завітали наші дорогі друзі, шефи – керівництво столичної поліції. Звісно ж, не з порожніми руками. Гарні рюкзаки з шкільним начинням отримали першокласники, необхідну техніку – вчителі, а ще – «море» смачних фруктів до святкового столу! Велика подяка від усіх учасників освітнього процесу! А ще відбулося відкриття «Кабінету безпеки», такого необхідного в наш нелегкий час!

[gview

 

Дорожня карта  надання  допомоги постраждалим від  домашнього  насильства та / або насильства за ознакою  статі.

           Під час підготовки та проведення Дня охорони праці під девізом: «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі»  було оновлено  Куточок з охорони праці, проведено обстеження стану безпеки життєдіяльності та охорони праці в школі,  конкурс на краще робоче місце. Відбулися  практичні заняття під час уроків з основ безпеки життєдіяльності для учнів 5 – 8 класів, заняття з медсестрою «Як вберегтися від травми?» для учнів 9-10 класів, ранкові зустрічі «День охорони праці» для учнів початкової школи, тематичні виховні години з класними керівниками,  Здійснена інформаційно-роз’яснювальна робота, консультації  з членами трудового колективу щодо вимог трудового законодавства і охорони праці